10.4.2016

Custom Work


Hei ihmiset

Miten on teidän vuosi alkanut? Itselläni ihan hyvin, vaikka olisi voinut alkaa paljon paremminkin heh. Vietin tässä hetki sitten aikaani sairaalassa ja olen ollut hirveän väsynyt ja hieman nuhainen. Koulukiireetkin painaa ja aika kulkee aivan liian nopeasti. 
Nuket on saanut viettää suurimman osan ajastaan pimeässä ovien takana. En ole ehtinyt oikein kuvaamaankaan. Pääsiäislomalla yritin kuvata Bonniesta kuvia narsissien ja tipujen kanssa, muttei oikein tultu toimeen keskenämme. Onko teillä koskaan tullut samaa tilannetta nukkenne kanssa? 
Tiistaina saapui kotiini lappu, jolla sain käydä hakemassa paketin postista. Paketti sisälti tämän neitosen, joka tarvitsi pikaisesti apuani. Kun otin pölyiset kustomointivehkeeni laatikosta ja laitoin nuken putsatun pään pöydälleni, nukkeintoni nousi "viuh" ylöspäin. Tämä päivä on mennyt nuken meikkejä korjaillen, halpoja nukkeja etsiskellen - kustomointi into on kova - ja koulujuttuja tehden.

~ ~ ~

 kuva nukesta ennen

Kuvat jota otin tästä kustomoinnistani vääristävät aikalailla kontrasteja. En tiedä johtuuko se kamerasta vai mistä. Nuken meikit ovat vahvemmat, luomiväri kuparinruskeaa jota on myös kiinni menevissä silmäluomissa. Nuken alaripset ovat maitosuklaan väriset ja kulmakarvat hieman kellertävän punaiset. Huulet tein punaisiksi ja lisäsin hieman glossilla niihin eloa ja kiiltoa. Mitäs tykkäätte?

Oikein hyvää loppu iltaa kaikille!
6 kommenttia:

 1. Ooh, en malta odottaa huomista kun näen mitä tyttösestäni on tullut ♡

  VastaaPoista
 2. Vai siis onko tämä yllä oleva kustomoimasi neiti minun vai kuinka se nyt menee? XD

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana nukke♥ Ja hienoa, että sait nukkeiluintosi takaisin(:

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ihana nukke, ja ihania nukkeja sulla :)

  VastaaPoista