15.7.2015

JURMO || MIEMA, DEAN



HEI ja hyvää HEINÄKUUTA

Terve hemulit. Mites teillä on heinäkuu alkanut? Minulla aika tylsästi. En ole oikein tehnyt mitään ihmeellistä. Kävin Jurmossa mökkeilemässä. En niin hirveästi paikasta pitänyt, mutta oli sielä loppuen lopuksi ihan hauskaa. Menomatka alkoi huonosti, sillä oli ehdittävä lossiin joka kuljettaisi meidät Nauvoon, josta pääsisimme laivalla Jurmoon, mutta kaikki ei sujunut ihan miten olisi pitänyt. Sillä viideltä aamulla jäin siskoni kanssa jumiin puoleksi tunniksi hissiin, jonka jälkeen huomasimme myös unohtaneemme takit kotiin. Voi ei. Onneksi ehdimme silti :) Onko teille sattunut jotain samanlaista joskus kiireessa, kertokaa ihmeessä?
Olen ehtinyt jo vähän tässä kesälomalla miettimään kuvatarinan jatkoa ja kuvauspaikkoja sekä tietysti teille luvattua yllätystä. Ikävä kyllä en ehdi kumpaakaan toteuttamaan ennen elokuuta :( Olen pahoillani.  
Minua vähän ihmetytti tuo viimepostauksen kommentti määrä :| Tiedän kyllä että olen ollut erittäin huono blogin pitäjä koko kesäloman ajan ja olen siitäkin oikeasti pahoillai. Olisi kiva jos kommentoisitte enemmän. Vaikka edes hymynaaman. Te jotka ette pidä blogia, ette varmaan tiedä tai ymmärrä, mutta teidän kaikkien kommentit antavat minulle lisää motivaatiota. 
En voi tässä hetkeen postata, sillä lähden mummolaan pian. Rakastan teitä! 
Pitäkää oikein ihana kesäloma!!

9 kommenttia:

  1. Hui, miten te hissiin onnistuitte jumiin jäämään!? o_o Kuulostaa suht ahdistavalta >.< Varsinkin jos on johonkin kiire ^^; Itellä heinäkuu on ollut yhtä hulinaa: oon käyny Lintsillä, Ähtärin eläinpuistossa, mökillä, taide- ja kissakahvilassa ja Hyrsylän mutkassa :D

    Tunnustan, että olen kommentoinut liian harvoin tähän ihanaan blogiisi. Nukkesi ovat ihania, jokainen selvästi oma persoonansa. Ja Kim on niin täydellinen nöpönenä ^3^ ♥

    Aurinkoista kesäloman jatkoa myös sinne päin :)

    VastaaPoista
  2. hui oon ollu sun lukijana ties kuin kauan mut tajusin etten oo vissiin kertaakaan kommentoinut tänne eheh ''' anteeksi, koitan kerätä itseni ja kommentoida vähän useemmin c:

    mutta hei, sun kuvat on aina ihan mielettömän hienoja, tykkään tästä blogista hirmu paljon ♥
    hyvää kesäloman loppupuolta tai näin <3

    sudenkorentonukke.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Sulla on aina niin kauniita kuvia! Mutta juu, ihania kuvia tosiaan ♥
    Lempikuvani on varmaan toinen kuva. Siinä on jotenkin mukava tunnelma^^

    VastaaPoista
  4. Tykkään sun kuvista <3. Vaikka niitä on vähän niin koska ne on niin taiteellisia niin se korvaa kaiken 8) joo tiiän ton "ei tullu riittävästi kommentteja" tunne mulla oli sillee, ja lopetin kokonaan. JOTEN IHMISET KOMMENTOIKAA JOS EDES VÄHÄN HUOLITTE TÄSTÄ BLOGISTA ^^.
    Mutta itse siirryin instagramiin ja siellä seurataan enemmän ku blogissa 😀😀 :D

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia ja tosi hieno tuo kukkapanta, oletko tehnyt sen itse? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^^ Olen tehnyt. Ostin joskus kauan sitten pieniä erillaisia kukkia jostain askartelukaupasta ja tein niistä samalla lailla kukkaseppeleen kuin oikeista kukista.

      Poista
  6. Awwws, nää kaikki kuvat on ihania ja täydellisen kesäisiä + näissä on ihanat värit ! ♥
    Sulla on ihania nukkeja, ja kaikki ihanan persoonallisia c:
    Lemppari kuvani oli varmaan tuo toka, tos on ihana idea, ja toteutuskin aivan täydellinen, naws !

    VastaaPoista
  7. No mä voin myöntää että oon ollut koko kesän kauhean epäaktiivinen kaikkien blogien suhteen, vrm johtuen siitä että siellä Ruotsissa ollessani en oikein pystynyt keskittymään tähän blogimaailmaan :( Mutta oon lukenut teidän postauksia ja sun postauksia en koskaan edes halua missata koska tiedän että oot tosi lahjakas valokuvaaja ja se näkyy sun kuvissa <3 jatka samaan malliin

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia, näitä näkee harvoin <3 ja mulla ihan sama juttu, ollu laiskan päivät ku ei juuri tekemistä :P

    VastaaPoista