18.5.2015

info

muutama vanha kuva alkuun, ettei postauksesta tule ihan kuvaton :x

  ♥ ♥ ♥
 Rennot viikot lähtivät käyntiin aamun ärsyttävästä herätysäänestä 6.40. Koulupäivä alkoi köksän luokan siivoamisella ja jäätelön syönnillä. Sen jälkeen elokuvaa ja vähän kemiaa. Miten teidän kouluissa vietetään lukuvuoden viimeiset viikot? Meillä tukioppilailla on ryhmäytys, joka pelastaa minut liikuntapäivältä, seiskojen piknik ja paljon muuta. 
Viikonloppuna tapahtuu kaikkea! Sen lisäksi, että stressaan tanssini kevätnäytöksestä menen lauantaina 23.5 myymään vanhaa tavaraa siivouspäivässä ruttopuistoon. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan! Istun sielä varmasti useamman tunnin kaverini kanssa :) Lähdemme varmaan jo aamupäivästä ja olemme iltapäivään. Koko viikonlopun ajan Helsingissä on myös suuret maailma kylässä festarit. Onko joku teistä tulossa sinne? Sunnuntaina saatatte törmätä minuun sielä. Tulkaa vaan ihan rohkeasti juttelemaan.
Minkälaisen postauksen haluaisitte seuraavaksi?

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia^^ Ääw, oon ihan kade ;-; Tänä aamuna on fyssan koe... Piähän hauskaa Hesas!(^-^) T: Hobitti♥

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita kuvia, varmaan miljoonannen kerran saan todeta, että sulla on kyllä ihania nukkeja.♥
  Pidä hauskaa festareilla, itekin kyllä voisi tuonne jonain vuonna mennä... c:

  > dandelion-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oii kun ihania kuvia ja nukkeja taas kerran ♥ Jos nyt rehellisiä ollaa ni me mennään kouluun suunnilleen vaan kattomaan elokuvia ja pelaamaan pesäpalloa, eh. Viimeiset viikot on aina vähän tämmöstä leikkimistä :'D Pidähän hauskaa festareilla, ja tietysti myös tanssisityksessäsi. Itsekin tanssia harrastanut melkein 10 vuotta ^^ niin ja hei jotain kesäistä postausta haluaisin nähdä, ei mulla sen kummempia ideoita ole. Postaahan taas pian :D <3

  VastaaPoista
 5. Mäkin olin ruttopuistossa myymässä DDDD:::::: miksen nähny tätä postausta aijemmin? Missä päin istuit siellä, koska näin sut siellä sit varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksanutkaan lähteä ruttopuistoon ^^ Olin Kumpulassa.

   Poista