10.4.2015

plant


Lisää kuvia Flickrissä.

Hei!
♣  ♣  ♣

Bonnie kävi kaisaniemen pasvitieteellisen puutarhan trooppisessa ilmastossa ja lämmössä. Hän oppi paljon uutta kasveista ja tykkäsi paljon lummehuoneesta. Oma suosikkini on palmuhuone. Oletteko koskaan käynyt tässä samassa puutarhassa? Onko teillä suosikkihuonetta?

11 kommenttia:

 1. Ui, molemmat kuvat ovat ihania, erityisesti tuo toinen. Molemmissa on jotain sellaista rauhaa, mikä saa katsomaan kuvaa pitkään. Ja tietenkin se että Bonnie on ylisöpönen :3 Bonniella ja mulla on sama lempihuone tuolla Kaisaniemessä, lumpeet on ihania ~

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites tää tuli nyt kaksi kertaa? Eh... viitsitkö poistaa?

   Poista
 3. Oii♥♥ Kuinka suloisia, tarkkoja ja kivoja kuvia♥ Hyvin otettu, muuta ei voi sanoa cx Oon kyllä käynyt tuolla noin 3 vuotta sitten?
  Sielä oli kyl mukavaa, ja kyl mäkin tykkäsin tosi paljln lummehuoneesta(: Toivottavasti oli kiva reissu!♥

  VastaaPoista
 4. Oii♥♥ Kuinka suloisia, tarkkoja ja kivoja kuvia♥ Hyvin otettu, muuta ei voi sanoa cx Oon kyllä käynyt tuolla noin 3 vuotta sitten?
  Sielä oli kyl mukavaa, ja kyl mäkin tykkäsin tosi paljln lummehuoneesta(: Toivottavasti oli kiva reissu!♥

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia~♥ Jotkut ne vaan osaa.. ♥.♥ Neitisi vaatteet noissa kuvissa ovat aivan ylisuloiset <333 Postailehhan taas pian! (:

  VastaaPoista
 6. Oon vaan niin rakastunut tohon sun kuvaustyyliin <3 Se on niin yksinkertainen, mutta laadukas ja kaunis, tuot kyllä nukkejesi parhaimmat puolet esiin kuvissa, siitä suuri hatunnosto sulle ! :-) Lemppari noista taisi olla toi ensimmäinen kuva, siinä toi tarkennus ja Bonnien katse oli vaan jotenkin heti mun mieleeni, sait mut kyllä nyt haluamaan käymään tuolla paikassa kuvaamassa joskus (vaikka sinne on pääsymaksu niin silti aölksfd)

  VastaaPoista
 7. En ymmärä miten voin rakastaa näitä kahta kuvaa näin julmetusti. Ne on ihan t ä y d e l l i s i ä, ei voi muuta sanoa! Sun kuvat on aina tosi laadukkaita ja jotenkin ne eroaa muista sellaisella ihanalla tavalla. Itsekin olen käynyt tuolla, mutta ilman nukkeja ja oli muuten kiva paikka. Postaahan taas pian!

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia nuo molemmat♥ Tykkäsin tuosta ensimmäisestä kuvasta ehkä hieman enemmän, nuo portaat (?) on tosi kivat ja tuo tohon kuvaan kivaa tunnelmaa. Tykkään Bonnien vaatteista tosi paljon, osaat pukea aina nukkesi tosi kivasti c:

  VastaaPoista
 9. Nää kuvat on vaan esteettisesti niin kauniita, etten edes osaa kuvailla! Sun kuvat on goals!

  VastaaPoista
 10. aaw niin ihania kuvia molemmat <3

  VastaaPoista