29.3.2015

one day♥♥♥
Nuket ovat saaneet jäädä pienempään huomioon. Kokeet ja muut kouluhommat ovat olleet minulle tärkeintä juuri nyt, kun kesä lähestyy ja todistuskin kohta paiskataan käteen. Välillä otan vähän liiankin ison stressin kaikesta kouluun liittyvästä. Olen yrittänyt tehdä aikalailla kaikkeni saadakseni parempia numeroita koulusta, mutta se ei vain näkynyt väliarvoinnissa :c Toivottavasti olen saanut nyt jotain aikaan. 
Päättötodistukseni on minulle tosi tosi tärkeä. Sen lisäksi, että todistukseni määrää minne lukioon pääsen opiskelemaan numerot päättävät pääsenkö vaihto-oppilaaksi vai enkö. En osaa sanoin kertoa kuinka tärkeää vaihtovuosi on minulle. Voisin antaa vaikka mitä tahansa, että pääsisin sinne.
Noniin, nyt näihin nukkeihin c: Tänään on siis palmusunnuntai. Ei mitenkään ihmeellinen päivä minulle - sen lisäksi, ettei sitä täällä juhlita - en ole kovinkaan uskovainen. Silti päätin nukkejen kanssa kuvata jotain kivaa pientä. Kaikkien pulmien ja hampaiden kiristysten kautta pääsin vihdoin postaamaan nämä teille ^^ Jos minun olisi juuri nyt valittava lempinukkeni, niin valitsisin varmaankin Kimin. Se on jotenkin vaan niin ihana. Tykkään tosi paljon hänen peruukista. 
Rahat mulla on aika loppu, enkä saa ostettua nukeille uusia osia ennen kesälomaa. Niiltä puuttuu peruukkeja, ripsiä, käsiä - hyvä ettei jalkoja, obitsuja ja kaikenlaista muuta, Kimin kengistä puhumattakaan. 
Kesäkuussa olen menossa Desuconiin kavereideni/kaverinin kanssa. Ajattelin kysyä, että kenen nukeistani haluaisitte nähdä? Otan jonkun yhden (1) nukeistani mukaan ja kannan sitä mukanani vain yhtenä päivänä. Onko teistä joku tulossa Desuconiin? Jos et tiedä mikä on Desucon, katso ihmeessä siitä tietoa tästä klikkaamalla.

8 kommenttia: