9.12.2014

B.A.P SuomeenTerve mursukkaat ystäväni c: Huomasin, että muutama teistä on lopettanut blogini lukemisen ja aloin miettiä mistä se johtuu. Kyllä, kyllä tiedän että postaan liian harvoin ja kuvatarinaakaan en ole päässyt jatkamaan. Olen pahoillani siitä. Mitä minun pitäisi teidän mielestänne tehdä, että blogini olisi mukava? :) Rohkeasti vaan sanomaan, jos mielssänne on jotain.
Nukeiltani puuttuu vieläkin kaikenlaista. Obitsuja, vaatteita, kenkiä, silmiä, peruukkeja ~ niitä on vaan aika vaikea saada, jos ei ole rahaa. Minulla on aina joulunalla rahat vähissä. En ole oikein mitään ihmeellistä tekemässä jouluna. Syön varmaan pipareita, juon paljon teetä ja kaakaota sekä vietän aikaa kavereideni (ja tietysti rakkaiden nukkejeni ja kameran) kanssa. Entä te? 
---
Tosiaan Nu'estin keikan jälkeen on minulle ja monelle muullekkin tullut sellanen 'vitsi pitää saada lisää hyviä bändejä suomeen'- olo. Ajattelin, että saatte auttaa - en pakota teitä, mutta olisi kiva - jos voisitte auttaa. Sillä olen haaveillut ihan hirmu kauan näkeväni B.A.Pn livenä. Nyt siihen olisi mahdollisuus! Olisin niin onnellinen, jos te auttaisitte ja saisimme kaikki nuttia heidän mahtavasta musiikista Helsingissä.
  Näin voit vaikuttaa:
- paina TÄSTÄ päästäksesi sivustolle. 
- sivun alussa heti pienen avatarin vieressä on punainen (?) nappula jossa lukee 'Make'. Paina siitä.
- Kirjaudu sisään tai tee käyttäjä sivustolle ( jos sinulla ei ole vielä tiliä My music taste- sivustolle älä huoli, sillä sen tekeminen ei vie vain hetken :) ).
- ja.. Valmis!

Jos tämän kuukauden sisällä 50 painaa Make- napista lupaan laskea kustomointikaupan normaalin paketin hintaa viidellä eurolla tammikuun ajaksi lahjontaa, lahjontaa.
--
- sivuston vasemmassa reunassa näkyy 'tehtäviä' (esim. twitterissä jakaminen 59/200). Paina Twitter- tai Facebook jakojen alla olevasta (jommasta kummasta) logo nappulasta.
- jaa linkki Facebookissa/Twitterissä.

Jos tämän kuukauden sisällä jakoja on tullut kumpaankin 50 lisää lupaan järjestää teille yllätyksen, jota te saatte ehdottaa.

Kiitos jos autatte♥
6 kommenttia:

 1. Sulla on tosi ihanat nuket ja kivanlaatuset kuvat jos yhes postaukses tulis enemmän kuvii ku yks tai kaks

  VastaaPoista
 2. toivottavasti saatais b.a.p suomeen, ja toivottavasti ne sais vaihdettua enttiä (tai sit vaa uuden sopimuksen mut silti ts ent no thanks ; w ;) ja toivottavasti ne pysyis kokonaisena

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva <3 ! Musta olis ainakin kiva nähdä postauksissa enemmän kuvia :3

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva♥ Ois ihanaa jos b.a.p tulis suomeen, toivottavasti ne saa vaihettua sitä niitten entertainmettia ; ; ♥ (tuo pipari on tosi hieno :D)

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos c: Minä toivon, että B.A.P jatkais TS:ässä, kunhan saisi tietysti sovittua asiat ensin. Sillä TS:ässä musiikkivideot ovat laadukkaita, eivätkä laulajat tanssi pelkässä laatikossa. Saa nähä mitä tässä käy. Ainaki tiedän sen verran, että Daehyunilla on kaikki 100% hyvin :)

   Poista