30.11.2014

 
 Cinderellan uusi hiustyyli :----DT E R V E ♥

Viimeaikoina on tapahtunut kaikkea ihanaa ja vähemmän ihanaa. Olen ihan fiiliksissä villäkin Nu'estin keikasta. Ihanin päivä elämässäni! (vaikka kiersimme keskustassa etsimässä ravintolaa, jonottamassa +40 minuuttia vesaan ja seisomassa jonossa puolitoista tuntia). Olen viettänyt tämän viikonlopun Juulian kanssa. Autoimme hänen äitiään, kun hän oli satuttanut itsensä :( Pääsimme kummiskin tänään kuvaamaan noita pallopäitä. Pakko sanoa että oli tosi kiva kuvata pitkästä aikaa! 
 Pian on joulu, joka tarkoittaa sitä että kuvatarinoita rupeaa taas tulemaan, niinkun suklaita joulukalenterista c: Pikkujoulutkin ovat olleet suunnitelmissa muutaman kaverini kanssa.
Mulla ei enään ennen joulua taida olla montaakaan koetta.
   Olen ollut kauheen stressaantunut ja hermostunut kokeiden ja muutaman muun asian takia (mulla on ollut nyt jo 20 koetta ). Ne ovat laskeneet innostusta kuvaamista ja nukkejani kohtaan, niinkuin toi pimeä ja märkä ilma. 
  Miten teidän viikonloppu meni? Mitä aiotte tehdä ensi viikonloppuna c: ?  

----

Käykää katsomassa mun uutta Youtube kanavaa 'klick'

8 kommenttia:

 1. Mä oon ihan uusi lukija, niin en tiedä sun pallopäiden nimiä, mutta tuo lyhyttukkainen punapää on ihan älyttömän ihana ;___;<3 Kolmannessa kuvassa henkäisin äänen kun tyttönen on niin kaunis. Ja kuvissa on tosi nätti valo ja hyvä laatu ~

  VastaaPoista
 2. Voih, et ole ainoa jota stressaa nää kokeet, toisaalta kun kestää tän pari viikkoa ni sitten hellittää !
  ( ... en ehtinyt lukea matikan kokeeseen, ja sain 5-, sain pitää itseni kasassa kovalla työllä etten pillahtanut itkuun. )
  Mutta, oii suloisia kuvia, ihania nukkeja siellä ^ - ^

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia, ihanan rauhallisia värimaailmaltaan. c: En osaa sitten yhtään sanoa, kuka sun nukeista olisi mun lemppari, pidän kaikista niin kamalasti, tässäkin postauksessa molemmat tytöt olivat niin nätteinä, että...♥
  Ite en ole tehnyt tänä viikonloppuna oikeen mitään järkevää, laiskotellut vaan ja yrittänyt ladata akkuja seuraavien viikkojen koetulvaa varten. :D Ehkä viikon päästä jotain älykkäämpää...

  > dandelion-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oi, ihania kuvia♥Tuo viimeinen kuva oli oma suosikkini, tykkän tosta kun noista laseista heijastuu nuo puut tolleen kivasti c:

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. 3 kuva on niin sulonen! ihanat-kiharat n u n

  VastaaPoista
 6. Tosi suloisia kuvia! Varsinkin tuo viimene on ihana <3
  Ja omg olit Nu'estin keikalla oon niin kateellinen sulle D:

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia nun <3

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista