19.7.2014

Deer boy KIM

 


Terve lapsukaiset ~ 

Eilen sain peura poikani vamiiksi, eli Kimin :) Mitäs tykkäätte kimin uudesta lookista? Mielestäni paljon poikamaisempi ja parempi kun viimeksi. Tosiaan ensimmäinen 'fantasia' kustomini :D Kim ei vielä ole valmis. Sillä häneltä puuttuu ehkä kaikista oleellisin juttu, tietysti sarvet. Olen siis metsästämässä (raa'an kuulosta) pullip kokoisia muovisia arvia. Eli jos tiiätte jonkun muun paikan kun Leeken josta saisi sarvia ja muita sellaisia osia, niin linkkiä vaan tulemaan c; Kiitän jo etukäteen linkkailijoita!
Kim liittyy seuraavaan nukkeeni aika paljon. Siitä vain miettimään ja arvailemaan ;) Ne harvat jotka jo tietää, älkäähän paljastako muille!
Seuraavassa postauksessa laitan vähän tarkempia kuvia Kimin uudesta meikistä, niin saatte ihailla sitä lähempää. En tiiä mikä mulla on, mutta aina kun laitan kustomointi- kauppani kiinni tekee vain enemmän mieli kustomoida. 
Olen kohta menossa miittiin, niin en oikein voinut paljoa kirjoitella :c
H i m p p a !

15 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja Kim on kyllä upea <33

    VastaaPoista
  2. ooh tohon vielä ne sarvet niin wow, Kimistä kyllä tulee upea poika <3 Heti ton otsikon luettuani tiesin että luvassa on upeita kuvia ja oot ihan oikeassa siinä että toi sen uusi lookki on paljon poikamasempi, wäh en malta odottaa että saat tän herran valmiiksi (: !

    VastaaPoista
  3. Kyllä, Kim on aivan taivaallisen ihana ;u; Pojan meikki on aivan taivaallinen ja ihana UuU sarvet voisit saada tehtyä esim fino massasta ja liimamalla sarviin ja päähän magneetit OxO

    VastaaPoista
  4. Wow ihania kuvia ja Kim on aivan upea! :3 <3

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Wow Elsa! ( ⊙ ∀ ⊙) Kim on upea, saisit joskus luvan korjailla Cinnamoninkin peurameikkejä, tuo jälki on niin vakuuttavaa! Kaikki viivat on niin upean tasaisia ja muodot symmetrisiä, jälkikin on niin siistiä eikä tahroja näy missään. Oot kehittynyt ihan huimasti siitä mistä lähit liikkeelle, ja sekin oli jo hienon näköstä!

    Itse ainakin käsitin että täältä [► http://www.eluts.com/index.php] pitäisi löytyä erilaisia sarvia, kannattaa kurkata myös formydoll - saattavat sielläkin myydä kaikennäköistä kun BJD/nukentarvike firmasta on kyse. Tai sitten voit ostaa ihan vain "sarvihiuspannan" kuten itse tein, sellasia löytyy etsystä esimerkiksi "kuloft" nimiseltä myyjältä.

    Itse veikkaan seuraavaksi nukeksi Heiwaa, se nyt oli päälimmäinen joka tupsahti mieleen! (´ ▽ ` )

    VastaaPoista
  6. apua ihana !! silmämeikki on ihana neutraali ja ohhoh, ihana ihana ihana ; - ;

    VastaaPoista
  7. Wow, toi kustomi on aivan mahtava ! Oot tosi hyvä kustomoimaa n w n Ja ihania kuvia tottakai, niinkuin aina ♥

    crazypullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. apua kim miks susta tuli noin täydellinen? Toi nenu ja noi posket pilkkuineen, jotain niin ihanaa.

    & tee ne sarvet ite esim. fimosta?

    VastaaPoista
  9. Ooh Kim on ihana *Q* Niin suloisen näköinen ♥
    Ja neitikin on eeeerittäin lutuisa, toi mekko on niiiin söppänäh ♥ Ja noi silmät *3*

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kiitos. Cindrrella on kyllä kaverini tiphona^^

      Poista
  11. Kim poju oot ihastuttava <3 ;)
    Aivan ihana custom, ja ihana nenä hänellä nam :3

    VastaaPoista
  12. ooh ihania nukkeja molemmat ♥ ööä en muista tuon neidin nimeä, mutta tyttö on tosi ihana, rakastan tota meikkiä, noi huulet ah <3

    myös toi kimin uus meikki on musta tosi hieno, vaikuttaa kyl ihan joltain stock meikiltä, tosi hieno oikeesti! ja toi nenä on suloinen * u * pikku peurapoika

    en kyllä tiedä mistä noita sarvia saa, mutta ainakin dal heiwalla tulee sellainen valkoinen sarvipanta mukana, että jos joku sarvipanta ois kiva? :3

    jaja, mäkin voisin veikata juuri dal heiwaa, tai ainakin jos kimille sarvet tulee, niin heiwallakin on : DD

    VastaaPoista
  13. Himppa, missä? ლಠ益ಠ)ლ
    Tuo Kimin uusi look on ihan super hieno , w , Tuo customin jälki on tosi siistiä ja tuo nenä & nuo pisamat on tosi söpöt :3 Myös tuo peruukki sopii Kimille ja tuohon meikkiin tosi hyvin c:
    Kolmas kuva oli oma suosikkini, Kim sopii tuonne keltasten kukkien keskelle tosi hyvin > u <

    minunsuloisetnuket.blogspot.fi

    VastaaPoista