17.7.2014

Custom for Jessica

 

T e r v e ♥ A p i n a t

Oho, olen ollut 3 viikkoa postaamatta :x On ollut paljon muuta mitä on pitänyt tehdä. Enkä ole saanut oikein kuvatuksi. Ulkona ei viitsisi kuvata päivällä koska aurinko paistaa liian korkealta ja kuvat ylivaloittuu. Ja just kun illalla tulee hyvä valo on kauheesti kaikkia ötököitä :c
Olin eilen kipeänä enkä jaksanut postata tänne, mutta toiseen blogiini postasin (klik). 


Kustomoin Jessican nuken nassun muutama päivä sitten. Ihan kiva meikki minusta c: En saanut kaikkia likoja pois isopropylialkoholilla tai edes hiomalla. Koitin myös hangata vedessä, mutten silti onnistunut .. Toivottavasti ei haittaa. Viimeisen kuvan nuolet osoittavat tahroihin. Tein nuken meikin ohjeiden mukaisesti, mutta lisäsin hieman poskipunaa (joka ei sitten näkynytkään noissa kuvissa) sekä muutaman luomen/pisaman. Nukke lähtee huomenna sinnepäin. Toivottavasti tykkäät c:

anteeksi mahd. kirjoitusvirheet!
 

12 kommenttia:

 1. Voi vitsi, oot älyttömän hyvä kustomoimaa * u * ♥

  crazypullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana kustomi! Teit varmaan huuletkin? Haluatko neuvoa, kuinka huulimeikistä saa siistin näkösen. Tein vähän aikaa sitten ensimmäisen kustomini, joka onnistui ihan hyvin, lukuunottamatta huulia. Ne on tosi sottaset. Kuivapastelli leviää glossauksen aikana huulen reunoille. Näin käy vaikka laittaisin hieman mattalakkaa ennen glossausta. Millä tavalla sä teet huulimeikin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kysyit :> glossaan nassun aina viimeisenä. Ylensä teen meikin ensin valmiiksi ja annan naaman kuivua rauhassa yön yli. Seuraavana aamuna mattalakkaan naaman ja luomet _huolella_. Eli noin 5kerrosta lakkaa, kun ei koskaan tiedä kuinka hyvin se kestää :D Mattalakkauksen jälkeen odottelen 10 minuuttia ja glossaan huulet, ripsityvet ja joskus vesirajan alun sekä luomen (kasvopalasta). Kiva jos oli apua! C: anna myös glossin kuivua ennen nuken kasaamista!

   Poista
  2. Kiitos kun autoit! ↖(^▽^)↗ Tässä vielä (pari) lisäkysymystä. *^◇^*
   Laitat(ko) siis huulimeikin päälle ekana mattalaakka ja sitten glossilakkaa (?) Nukellani on tällä hetkellä se suttunen huulimeikki, voinko tehdä uuden siihen päälle vai kannattaako hioa vanhameikki ekana pois? Pysyykö sinulla aina kuivapastelli paikoillaan, kun glossaat? Jos hion glossin pois, eihän siihen jää mitään väri eroa hiotun ja ei hiotun pinnan välille?

   Poista
 3. Tosi ihana kustomi c: Tykkään noista huulista tosi paljon :3

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Huulet on ihanat ja oot kehittyny valtavasti ekasta kustomistas. ♥ Erittäin kaunista ja tarkkaa jälkeä. Ihanan neutraali kokonaisuus ja olisi erittäin ihanaa nähdä nukke kokonaisena :3

  VastaaPoista
 5. Vaau! Tykkään tosi paljon, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät. Humenna, jos äiti ehtii auttaa postitan nuken

   Poista