5.4.2014

Welcome to home Gi ♥

Gi
♥5420141800Gi - customGi, Cinderella - custom, tiphonaGi, Cinderella - custom, tiphonaUntitledGiGi

Tervehdys apinat!
Olen varmaan jo kuukauden aikonut postata kuvia uudesta Emilystä. En vain ole saanut jatkettua kustomointia  :( Tänään aamulla päätin etten anna Emilyn pölyyntyä kirjahyllyyni, vaan teen hänet valmiiksi. Niinpä otin Emilyn naaman ja aloin tuhertaa siihen jonkinlaisia meikkejä. Tein niitä varmaan 3h. Mitäs pidätte? Itse olen tosi tyytyväinen (lukuunottamatta ripsien liimalänttejä >:c )
Minusta nimi Emily ei enään sovi Emilylle. Olen ajatellut antaa hänelle jonkun aasialaisen nimen. Jonkun suloisen, joka sopisi lila-silmäiselle, sini- tukkaiselle pirteälle tytölle. Ajattelin, että Gi olisi aika suloinen nimi. Entä teistä? Mikä nimi sopisi ex- Emilylle? Ehdotelkaapa nimiä kommentoimalla :)
//Emily ei ole enään myynnissä~

12 kommenttia:

 1. Oijoi! Emily on todella todella suloinen taas ♥w♥! Gi kuulostaa hyvin söpöiseltä nimeltä ja sopii mun mielestäni oikein mainiosti ex-Emilylle :3. Katsoin jo ensimmäisessä kuvassa, että onko hän Emily ja ilahduin, kun et myynytkään häntä pois :3. Ihanaa nähdä taas kuvia uudistuneesta Emilystä ja kiva, kun postasit taas :D.

  VastaaPoista
 2. ihana! :3 luulin aluks et olit saanu uuden nuken, awww miten söpö uusi emily on >u<

  VastaaPoista
 3. Wow, apua ihana ex-Emily ; ___ ; <3333
  Aivan upea meikki, ja Gi sopisi hyvin c;

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja ihana meikki <3 Ja Gi olisi kiva nimi c:

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Uwaah~ Ihan super söpö ja ihana meikki♥Tuo meikki on ihanan värikäs ja tuo peruukki ja chipit sopii tohon meikkiin tosi hyvin :3 Nuo huulet on ihan sika hienon näköset ; _ ; Tuo eka kuva on oma suosikkini c:
  Gi on kyllä tosi söpö nimi ja sopis ex -Emilylle tosi hyvin´ω`

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Suloinen :) Todella värikäs ja persoonallinen custom, hauska nähdä miten elisabethin harmaan kalpea iho toimii tuon tyylisessä meikissä. Myös sininen peruukki on hauska :) Toivottavasti löydät innostuksesi Emi... (tai millä nimellä häntä nyt tuleekaan kutsua :D) uudelleen meikin myötä. Gi on aika täydellinen nimi <3

  piparimarenkipullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Ooh, kuinka kaunis ex-Emily nyt onkaan ; u ;
  Gi on minusta tosi suloinen nimi :3

  VastaaPoista
 8. Wow, vähänkö ihana ;33 Minäkin katsoin ekana, että ootko saanu uuden nuken, mut oho se oliki Emily :DD Ja Gi on oikein suloinen nimi! cc:

  VastaaPoista
 9. Upee kustomi :3 Gi on hyvä nimi n__n

  VastaaPoista
 10. Wow tosi upea kustomi! Ihana tyyli ja Gi on täydellinen nimi ;)

  VastaaPoista
 11. Elsa! ♥ sä oot kehittyny ihan huimasti ihan parin kuukauden aikana, sun kustomit on ihan omaa luokkaansa! *o*

  VastaaPoista