28.4.2014

thousand [1000] HOURS


^ ♥ ^

Untitled
UntitledUntitled♥ 

 Hei kamelit!

Tänään oli sellanen tunne, että on pakko kuvata! Valo oli aika hieno vaikka oli jo iltapäivä c: En ottanut kuin muutaman kuvan, josta nämä olivat julkaisukelpoisia. Toivottaasti ei haitannut, että näitä oli vain muutama ^^'
Yhyy, ensi viikolla en varmaan ehdi tähän blogiin postata kokeen vuoksi, mutta ei hätää! Voitte seurata minua LookBookissa, jota päivittelen aika aktiivisesti. Samoin toisessa blogissani, johon on aika pian tulossa lisää kuvia c:
Onko teillä jotain lempparia nukeistani, jos on niin kuka? Entä onko teillä mielessänne kuvaus aiheita, jota ette itse ole voinut toteuttaa? Otan ideoita vastaan mielelläni :)
Hyvää viikon jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Tosi upeita kuvia taas♥ Molemmat neitoset on tosi söpöjä :3 Noitten kuvien värimaailma on tosi ihana ja pirtee(‐^▽^‐)Toi toka kuva on ihanan mystinen , u , Nuo kuvakumat on jotain niin täydellistä ಥ_ಥ Ja toi biisi sopii noihin kuviin tosi hyvin ≧ω≦

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania kuvia! Ei mulla sillä tavalla ole lempparia sun nukeista, mutta Gi tuntuu ehkä läheisimmältä kun en ole kauheasti muita nukkeja nähnytkään :) Aloin nimittäin seurata tätä blogia vasta vähän aikaa sitten. Ihanaa, jos nuket kuitenkin jaksaa vielä välillä innostaa!

  piparimarenkipullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Wow, aivan ihania neitosia nää sun nukkeleidit n u n ♥
  Suloisia asentoja ja omaperäisiä toteutuksia :3

  VastaaPoista
 4. Oi, yli-ihania kuvia taas kerran. :'3 Rakastuin etenkin tuohon ensimmäiseen, sitä voisi vain katsoa ja katsoa...♥
  Kaikista sun nukeista lempparini on ehkä Dita, mutta pidän kaikista muistakin niin paljon, että tuntuu vaikealta nimetä ainoastaan yhtä suosikkia...:D Silti Ditassa on ehkä eniten Sitä Jotain, joka tekee minun silmissäni nukesta upean. c:

  > dandelion-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kuvissa on tosi upea tunnelma *o*

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista ♥ !

  VastaaPoista