22.12.2014

kaksi päivää Jouluun on ~

 
 Ihan tytön näköinen Cinderellan peruukilla.


H E I S S U L I ~
kaunis postauksen aloittaminen xd


Tajusin tänään sängystä noustuani, että jouluunhan on vain kaksi päivää aikaa :o Tosi vähän. Onneksi melkein kaikki - joulu siivoamista ja tavaroiden järjestämistä - lukuun ottamatta on hoidettu pois alta. Joulukkusikin on jo haettu ja talo koristeltu. Nuketkin lojuvat ties missä tonttulakit päässään ja villasukat jaloissaan. Miten te juhlistatte yleensä joulua? Joulukuu on mennyt niin hirmu nopeasti. Tuntuu, kun olisin juuri päässyt pois eskarista ja aloittanut ensimmäisen luokan :D 
   Vuodet juoksevat minuakin nopeammin enkä enään edes pysy päivien perässä. Joka uusi vuosi ajattelen samalla, kun istun ruokapöydän ääressä nakertamassa pipareita, että miten nopeasti aika menee ja pian olen jo lukiolainen ja muutan jo pian sen jälkeen omaan kämppään ja asustelen siellä sitten. Tämän vuoden vaihtumista juhlistan tällä kertaa kavereideni kanssa ulkona hyppien :> Vihdoin jotaiin erillaista! Mitä te teette uuden vuoden aattona, jotain erikoista, mitä?
  Mulla on jotenkin hyvä fiilis tästä vuodesta. Olen ollut onnellinen vaikka välillä on pitänyt pettyä ja pelätä läheisteni puolesta. Kirjoja ei ole oikein tullut luettua tämän vuoden aikana. Musiikkia olen kuunnellut ehkä vähän liikaakin ^^" Aika on mennyt nopeasti parhaimpien kavereiden kanssa, jopa koulussa missä yksin istuessani olisin jo monta vuotta sitten kuollut tylsyyteen ja yksinäisyyteen. 
  Tänä vuonna olen kokeillut uusia asioita. Olen vihdoin löytänyt asioita jossa olen hyvä ja uskaltautunut jopa tekemään oman YouTube kanavan 'klik'. Olen päässyt elämäni ensimmäiselle keikalle, josta tuli aivan unohtumaton kokemus! Mitä te olette ehtinyt kokeilla tänä vuonna, jotain uutta ehkäpä, mitä? Mikä on ollut parasta vuodessa 2014? Siinä teille hetkeksi miettimistä :)
 Minulla ja kavereillani oli pikkujoulut lauantaina, milloin kauan odotettu joululomani alkoi. Oli mahtavaa! Kiitos teille ♥5 kommenttia:

 1. Woow, aivan ihania kuvia ^^ !
  Tyksin näistä asennoista, ja tunnelmasta, ihanan jouluista.
  Ah, niin tuttu tunne, aika juoksee kamalan kovaa, muistan vielä niin hyvin jonkun 2012 kesän, josta tuntuu olevan ehkä puol vuotta, mut todellisuudessa ... yh.
  Mutta juu, mäkin sanon että tää on ollu hyvä vuos, ei nyt mitään haukuttavaa itseasiassa ^^'
  Muuten jos kiinnostaa miittti nii -> http://fi.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=7142625

  VastaaPoista
 2. Ooi, ihana postaus ♥ Noi kuvat oli ihania, varsinkin toi kolmas kuva oli tosi ihana, siinä oli niin rauhallinen ja jotenkin sellanen puhdas joulutunnelma ♥
  Jep, vuodet menee sitä nopeemmin mitä vanhemmaks tulee, oon huomannu itekkin. Ei tunnu yhtään että kohta on joulu, koko joulukuu mennyt niin nopeasti ohi~
  Hyvää joulua sullekkin ^^
  (psst, löysin kirjotusvirheen 8D "joulukkusikin", voi vaan arvata mitä luin ensin... :D)

  VastaaPoista
 3. Waa, ihania kuvia♥
  Tuo toinen kuva oli oma suosikkini ^^ Lay on niin sulonen ; ; Tykkäsin myös tosta kolmannesta kuvasta tosi paljon, siinä on ihanan joulunen fiilis♥ Joulukuu on tosiaan mennyt tosi nopeesti, tuntuu että koko vuosi on mennyt silmän räpäyksessä..

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oii ihania kuvia! <3
  Ja on khyl ihan liian totta, että aikaan vaan kuluu ihan huomaamatta... o_o
  Mä muistan ku aiemmin joulukuu on ollu kunnon tuskaista odottamista, mutta nyt tää kuukaus on vaa vierähtäny hetkessä..

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. aww niin söpöjä kuvia ;---; ♥

  VastaaPoista