30.9.2014

welcome AUTUMN ♥

 

t e r v e ~
 
Olin viikonloppuna Juulian kanssa kuvaamassa Mimemaa ja Cinderellaa. Oli kivaa, kiitos seurastasi! 
Oli ihan kiva valo ja nämä kaikki kuvat ovat mielestäni onnistuneita c: Ajattelin laittaa vain muutaman kuvan, mutta päädyin nyt laittamaan nämä kaikki kuvat. Voitte tykkäillä niistä flickrissäkin~^^
Sain myös perjantaina tietää ilo-uutisen. Sillä NU'EST on luultavasti tulossa Helsinkiin. Olisin niin onnissani, jos he tulisivat. Jos vaan millään haluaisitte auttaa minun toivettani toteutumaan käykää tästä painamalla äänestämään NU'EST Helsinkiin  
---
Näin se toimii!
- Klikkaa tummennetusta 'tästä' sanasta
- Kun olet sivulla paina nappia, jossa lukee ' make ' 
- Sivusto pyytää sinua heti napin painautuksen jälkeen kirjautumaan sisään tai tekemään uuden käyttäjän.
- Jos sinulla ei vielä ole MyMusicTastessa käyttäjää älä huoli. Sivustolle rekisteröityminen on helppoa, nopeaa ja kaiken lisäksi makutonta. Voit käyttää rekisteröimiseen Google+, Facebook- tai Twitter tiliä. 
- Kun olet kirjautunut sisään/rekisteröitynyt paina uudestaan 'make' painiketta. 
- Vasemmassa laidassa on taulukko, jonka otsikko on 'board'. Samassa taulukossa lukee 'gray stage', 'yellow stage' ja 'green stage'. Äänestys on nyt vähän yli puolivälissä, eli yellow stagen kohdlla. Siinä taulukossa pitäisi lukea 'Add a TASTE'. Siitä näet kuinka monta Tastea vielä tarvitaan (nyt tilanne on 59/100). 
- Jos Tasteja on alle 100 paina sivun ylhäällä NU'EST kuvan oikealla puolella olevaa pinkkiä sydäntä. Kelaa sivun loppuun ja paina 'add 1 Taste' nappia. Se ei maksa mitään sillä rekisteröinnistä saa yhden ilmaisen Tasten. 
- Nyt olet äänestänyt NU'ESTia Helsinkiin. 

Kiitos kaikille, jotka äänestivät  
---

 


 


12 kommenttia:

 1. Aws miten ihania kuvia!♥ ;__; Mun mielestä koko kuvasarja on mielettömän onnistunut ja niiden tunnelma on ihanan syksyinen. :3 Lisäksi -kuten aina, kaikki nuket edustavat mahtavasti ja tuntuu että jokainen hiuskin on juuri niin kuin pitää (älä käsitä väärin, kaikki nuket ovat mun mielestä tosi luonnollisen näköisiä, mutta silti huoliteltuja). Oma suosikkini on ehdottomasti ensimmäinen kuva, pelkästään jo ideakin saa hymyn huulille. c:

  > dandelion-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Wääää aivan täydellisen suloisia kuvia <33 aivan ihana tuo ensimmäinen, söpöä x3

  VastaaPoista
 3. Woow, aivan ihania kuvia c:
  Wääw, noi kaksiväriset silmät on rakkautta <3

  VastaaPoista
 4. Aww, ihania kuvia♥Ensinmäinen ja viides kuva oli omat suosikkini, Miema on tosi sulonen > w < Tuo nallepipo on niin sulonen :3 Miema sopii syksyyn jotenkin tosi hyvin (?)
  Kaikki nuo kuvat oli ihanan syksyisiä~ Myös Cinderellakin on tietysti tosi sulonen o u o
  Tykkään tästä uudesta ulkoasusta, se on mukavan syksyinen c:

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Rakastan sun postauksia. Sulla on aina niin ''huolitellut'' asennot nukeilla ja jälki on niin tarkaa. Eka kuva on ehdoton lemppari! Miema on hirveen, hirveen söpö ja syksyinen olla nallepipolla ja villapaidalla!

  VastaaPoista
 6. WOW aivan ihania kuvia! <33 nun

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, varsinkin ensimmäinen.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kuvia. ♥ Miema on niin sulonen tossa asussa. ja noissa kuvissa on just tommonen kiva syksynen tunnelma.:D

  VastaaPoista
 9. Oonko sattunu sanomaan ETTÄ NÄÄ KUVAT ON TÄYDELLISIÄ? ;-; ?♥

  VastaaPoista