5.6.2014

K i m


Kim - ooakKim - ooakKim - ooak 

Kävin tänään kuvaamassa pitkästä aikaa Kimiä, kun hänstä oltiin toivottukkin jo kuvia :) Vaihdoin hänelle Ditan stock silmät, jotka näyttävät heti 'raikkaammilta' kun ne hiilen väriset silmät. Kim tarvitsee vielä obitsun sekä uudet ripset, niin hänellä olisi kaikki 'ok'. Sillä Kimin jalka (joka viimeisessä kuvassa näkyy) on mennyt katki ja olen sen hätäisesti teipillä korjaillut. 
Olen tosiaan viikonloppuna menossa Desuconiin. Harmi etten pääse sinne huomenna, sillä minä eikä minun kaverini saa kyytiä Lahteen :( No ei voi mitään.. ei se nyt varmaan niin hireetä ole, jos en pääse sinne yhtenä päivänä. Harmi ettei sinne järjestetty miittiä, sillä olisi ihan kiva käydä siellä miittailemassakin.
Ensimmäinen kesälomaviikkoni on mennyt ihan mukavasti, vaikka on ollut hieman sateinen ilma. Olen ollut kavereideni kanssa ja käynyt kuvaamassa. Sekä olen myös yrittänyt nukkua pitkään, mutten ole oikein onnistunut siinä ainakaan vielä :D Tänäänkin heräsin jo seitsemältä. Miten teidän kesäloman ensimmäinen viikko on mennyt? Mitä olette tehnyt ja mitä olette ajatellut tehdä?

anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet ^^'

9 kommenttia:

 1. Awww, tosi ihania kuvia <3 Tuo toinen kuva oli oma suosikkini, Kim on tosi söpöisä x3 Nuo Ditan stock chipit sopii tosi hyvin Kimille ja ne kyllä tosiaan tuo sellasta tietynlaista raikkautta herran ulkomuotoon c: Ja tuo headeri / banneri /miksi sitä nyt haluaakin kutsua on tosi ihana > w <

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Wow, aivan ihania kuvia :3 ♥
  Kim on komea ja suloinen samaan aikaan, ahh ihana poju *u*

  http://alien-pentu.blogspot.fi/2014/06/miitti-pohdintaa-osa-2.html
  ^ Pakko mainostaa Hesan miittiä, eli Pullip & MH-miitti :D
  Ois ihanaa nähä taas, lupaan tällä kertaa puhuakki ehh

  VastaaPoista
 3. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAArghsknlm aws
  kuolin
  liian ihana
  en voi jatkaa elämää
  aivan liian ihana
  ':3

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! :33

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. ooh ihania kuvia, kimin uudet chipit sopivat herralle hyvin ^-^

  VastaaPoista
 6. Great photos! I like Kim's hair :)

  VastaaPoista