22.2.2014

MYYNNISSÄ!


SALE *:・゚✧emilyEmily - elisabethEmilyEmily - elisabeth 

En ole vielä saanut myytyä Emilyä ja viimeinen mahdollisuuteni hankkia Emilylle uusi koti on myymällä hänet blogini kautta huutokaupalla. Eli siis Emilystä eniten tarjonnut 'voittaa' huutokaupan ja saa tytön omakseen. Jos huudatte nukkea teidän pitää olla varmoja, että rahanne riittää ostoon. Hintaan ei sisälly postikuluja! 

Myynnissä on siis 14.8.2012 saatu kustomoitu Pullip Elisabeth. Nukke on hyvä kuntoinen, mutta häneltä puuttuu pään takaosan yin ruuvi. Pää pysyy siitä huolimatta hyvin kiinni eiä aukea ellei ruuveja oteta pois. Emilyn silmämekanismissä ei ole mitään moitittavaa, paitsi se ettei hänen silmänsä mene kokonaan kiinni ja toinen luomi on hieman kulunut. Jos kuluma haittaa sen voi maalata joko itse tai sitten pyytää minua maalaamaan, joka nostaa hintaa 1€. Silmät liikkuvat ihan normaalisti. Nuken huulet ovat kaiverretut. Kasvoja olen hionut sen verran, etten suosittele enään niiden hiomista. Nuken stock- kropan toinen käsi on hukkunut ja siksi kädet eivät ole saman väriset, mutta tuskin se haittaa paljoa. 

Nuken mukana tulee;
- stock keho
-LeekeWorldin musta lyhyt peruukki
- stock vaatteet (lukuunottamatta kaulakorua, kenkiä, housuja)
- cool catin rskean harmaat chipsit
- kasa itsetehtyjä vaatteita


Lätöhinta: 115€
Tarjottu: -
Osta heti: 130€

Kysykää jos on jotain kysyttävää~

9 kommenttia:

 1. Toivottavasti Emily saa hyvän kodin :)

  VastaaPoista
 2. Jos nukella on kiire mennä myydyksi, voisin suositella aika roimaakin hinnan laskua. Näin ksutomoidusta nukesta voisi saada ehkä noin 70-80 euroa korkeimmillaa. Nykyinen pyyntisi on näet kalliimpi kuin täysin stock-elisabethin hinta (104€ plasticpopista), mikä saattaa olla syy sille että nukkea ei vielä kukaan ole ostanut - kustomoiminen ei nosta, päinvastoin laskee nuken hintaa.

  ~ Jessy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta siis nuken mukana tulee leeken peruukki ja paljon itsetehtyjävaatteita, joka nostaa hintaa.

   Poista
 3. Kyllähän tyttö olisi mukava saada tänne minun luokseni muiden kaveriksi, mutta hinta on sen verran korkealla omaan budjettiini että pitää munkin ihan kunnolla miettiä ja harkita ostaisinko kuitenkaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän vielä että ymmärrän oikein hyvin hieman korkeamman hinnan! :)

   Poista
 4. Voisin ostaa Emilyn ellei sitä ole vielä myyty.

  VastaaPoista
 5. Ääääää..... Itken rakasta Semilyäni täällä ;_; Emily on ainoo customi (make up), josta oon oikeesti koskaan tykänny... Se on vaan niin älyttömän upea ; A ; Ja kaikki kuvat siitä on niin upeita, koska ne on sun ottamia... Et usko, kui montaa kuvaa siitä, ja kui kauan oon pitäny taustakuvana.. Mul on kännykkänki tallennettu hirvee määrä kuvia siitä ;-; Jos Emily menee/on jo mennyt kaupaksi, niin mun tulee sitä kyllä ihan hirbee ikävä</3

  VastaaPoista