12.1.2014

HELLO WINTER!


Kim, Dita - full custom, ditaDita - ditaKim - full customDita - dita. ____ . 
 Ditalla tais olla vähän ikävä lunta . ____ .'   

Kim - full customDita - ditaKim - full custom

Tervehdys muumit & hemulit! ♥ 

Jee, vihdoin tännekkin on tullut talvi :) Lumi toi myös mukanaan uuden nukkeni Kimin. Nukke on siis Make it own ja siksi sillä ei ole kenkiä :( Mitäs mieltä olette meikeistä? Ihan hyvin onnistu vaikkei tullu sellaset mitä ensiksi mietin. Kimin peruukki ja chipsit ovat väliaikaiset. Enkä ole vielä saanut päätettyä millaset chipsit tai peruukin sille haluun .. Olisko kellään ehdotuksia? Olen miettinyt vaaleeta peruukkia, mutten oo varma.
Näistä kuvista tuli ihan kivoja vaikka kamera teki tosta lumesta tollasen jännän. Mut muokkauksella siitä tuli ihan kiva. Ihanaa et nyt mullakin on joku nukke jonka saa helposti seisomaan :) Ei tartte enään viritellä kaikkia ständejä tonne lumeen ja silti nuket kaatuis hetken päästä. En muistanutkaan miltä tuntuu olla ulkona kuvaamassa talvella, hyrr~ Olin ihan jäässä, kun tulin sisään.
Anteeksi etten ole postannut vähään aikaan. Yritän ens viikolla kuvata uuden osan kuvatarinaan.

24 kommenttia:

  1. Söpöjä kuvia, niin luonnollisia asentoja c:
    Ihanaa että eteläänkin päätti vihdoin sataa lunta, sitä onkin jo kaipailtu ;___; <333

    VastaaPoista
  2. Ihana Dita :3 ja mä ainaki tykkään taen face upista

    VastaaPoista
  3. KYAAAAAA~~~♥ En ainakaan kuollu ei hätää , ____________ , Kim on oikeesti super söpö, *cutenes overload* ; w ; Herran face up on tosi kiva :3 Ehkä noi huulet on vähän liian tyttömäiset(?) mun makuun. Dita on myös tosi kawaii niinku aina > u < Yh, noista Ditan vaatteista tuli mieleen että munkin neitoset tarvii jotain takkia . - . Ja onneks sitä lunta nyt vihdoin sato *party hard* ! Dita, mä tiedän ton tunteen, lumi on tosi kivaa ja mullakin oli sitä ikävä :D Mut hei Elsa, nyt meijän pitää kyl jokupäivä mennä kuvaamaan, tahtoo nähä Kimin ; 3 ; Sä sait ton lumen tosi hyvin noihin kuviin ja kaikki kuvat oli taas tosi mahtavia. Eka ja toka kuva oli omat lempparini♥Ja mä on sit hemuli hermanni :`D

    minunsuloisetnuket.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa.. En tiennytkään et oot noin huono tunnistaa nukkeja. Mut kiitti vaan!

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Hei ihan oikeesti, hän ei tarkottanu sitä loukkauksena ja oon itekin vähän samaa mieltä että toi meikki on hieman naisellinen, mutta se tyttömäisyys saattaa ihan johtua tosta peruukistakin, en tiedä. Tä ei todellakaan oo tarkotettu minään haukkumisena, mun mielestä toi nukke on hieno. Dinon kommentti oli mielestäni ihan asiallinen.

      Poista
  5. Aws ihanan talvisia kuvia ja toi lumi eww *u* Lemppari taisi olla toi toinen kuva, koska Dita on ilmiselvästi sukua koiranpennuille, koska sen ilme oli niin himskutin suloinen ♥ Onnistuneen laadukkaita kuvia siis taas ja en käsitä sitä, että miten saat aina niin hyvän valaistuksen kuviisi, mutta joo, postaa taas pian ja jeij onnea uudesta herrastasi > w < !

    VastaaPoista
  6. Todella upeita kuvia <3 Mustakin Kim näyttää tosi naiselliselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiiä oliks toi kohteliaisuus mut mulle se oli ainakin haukkumista :( Mut saattaa johtuu siitä etten satu omistaa sille peruukkia tai paitoja

      Poista
    2. Siis en mäkään tarkottanu tot mitenkää... ilkeesti ouo

      Poista
  7. Ihani kuvia, Kimin face-up on ehkä hieman naisellinen, mut siltikin erittäin ihana ö3ö

    VastaaPoista
  8. Kivoja kuvia, Varsinkin toka kuva on aivan ihana. ♥ Kim näyttää minustakin aika naiselliselta, mutta ehkä se johtuu vain peruukista ja vaatteista. Kuitenkin kivan näköinen nukke. :)

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia ♥♡♥♡♥♡♥ Kim näyttää mustakin hieman naiselliselta(saattaa johtua peruukista), mutta hienon face-up in olet tehnyt ♡_♡.

    VastaaPoista
  10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Ihanaaaa ♥ !
    Kimin face-up on ihan sika ihana, ja vaikka se ehkä joidenki mielestä näyttää naiselliselta, nii mulle se on ihan kyl tae jajja se on ihanan persoonallinen ♥ tykkään hirmuisesti!
    Ditakin on tosi suloinen tuolla lumessa ja oot ihan tosi hyvä kuvaamaan! :3 ♥
    lisää kuvia Kimistäääää ♥

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia! Dita on todella suloinen näissä ja sen asu on ihana :) <3 Tohon Kimin 'naisellisuuteen' sanon vaan, että jos Elsa on aiemmin tehnyt vain tyttönukeille meikkejä niin siinä kehittyy tietynlainen tyyli joka ei 100 % sovi poikanukkejen meikkaamiseen. Mutta mun mielestä Kimin meikki on taidokkaasti tehty, huulien sävy on ehkä vähän epäluonnollinen (punaamattomille miehen/pojan huulille) mutta muuten on kyllä tehty todella, todella hyvää työtä! <3 Ja tosiaan nuo peruukin latvat piilottamalla nukke olisi näyttänyt ehkä vähän enemmän miehekkäältä, mut toisaalta voihan pojallakin olla pitkät hiukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakentavasta kommentistasi! Mulla on luonnostaan sunniilleen ton väriset huulet, kun Kimille tein.

      Poista
  13. Kimillä on ehkä hiukan naiselliset huulet, mutta minä otan kantaa tähän Allin mielipiteeseen! Eli tottakai se on hiukan erilaista kustomoida taeja kun pullippeja... Mutta laatu on ihana, ja muistit mainita minut tervehdyksessäsi <3 (Hemuuli) Ja sit taas Dita on tooosi söppänä voi awws ;_______;

    VastaaPoista
  14. Oiku ihania talvikuvia <3!! Tosi kauniita, ihanat kanervat taustalla ja kaikkea ;)
    Uus taesi on ihana! Kun sanoit että se on MIO, piti kelata ylöspäin ja katsoa kasvoja vielä uudestaan! Luulin nimittäin aluksi että tuo on joku uusi tae-malli (kirjotin aluks vahingossa palli :D:D), meikki oli niin siisti ;) <3 Tykkään tosta kun suu hymyilee pikuisen, silleen just sopivasti että siitä saa vakaviakin kuvia, mutta että se näyttää yleensä tuollaiselta tyytyväiseltä :)
    Hmm.. Justiinsa joku vaalean ruskea/maantien värinen karvaperuukki voisi olla pojalla aika kiva? Silmiin en viiti antaa vinkkejä. Mun neuvomilla silmillä sille tulisi sama hius&silmäyhdistelmä kun mun tulevalle taelle :D
    Musta tuo naisellisuus taitaa johtua tuosta peruukista. Lyhyemmällä (karva)peruukilla pojasta tulee miehekkäämpi! Nuo huulet ovat herkullisen väriset (heh) ;), kivaa vaihtelua siihen kun taeilla on yleensä niin ruskeat huulet!
    Mua muuten hirveästi kiinnostaa, millaiset Kimin kulmat on :D

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia ja musta Kim on just söpö, kun sen tunnistaa pojaksi, mutta se on kuitenkin kaunis tai siro taitaitai, en tiiä, mutta ihana kuitenkin >u<
    Ja vaatteet on heillä niin ihanat ettääh :3

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia! Tykkään kovasti shootin asukokonaisuudesta ja Dita on aivan ihana tyttönen. Toivottavasti saat pian päätettyä peruukin ja chipit, hyvältä nämä väliaikaisetkin näyttävät mielestäni. Täydellinen tausta kuvissa myös! :)

    VastaaPoista