21.12.2013

3 PÄIVÄÄ ! // Custom for Iida ♥


Lyrica - eosBonnie - marettiBerry - customBerry - custom 

Hei kaikki ihanaiset :> ~
Jes, vihdoin alkoi loma :) Ehtii tehdä kaikkea kivaa nukelle ja kuvatakkin valoisan aikaan. 
Olen alkanut miettiä sitä kuvatarinaa eteen päin (tästä ekaan osaan, tästä tokaan osaan). Jotenkin olen saanut jatkoa keksittiy, mutta sen kirjoittaminen on tosi vaikeaa. Ja kuvaaminenkin ... sillä en saa kunnolla nukkeja pysymään pystyssä. Ja Lyricaa en uskalla jättää seisomaan, koska pelkään sen kaatuvan ja saavan lommon päähän :c Mutta koitan keksii jotain. Mulla on myös peruukkien ja obitsujen puutetta. Pitäis varmaan joskus sahata toi kaulatappi, joka on odottanut sahaamistaan jo kolme- neljä kuukautta :'D 
Rahapulan ja kyllästymiseni takia olen vähän ajatellut Emilyn myymistä. Vaikka hän oli ensimmäinen nukkeni jota odottelin pitkään olisin silti valmis luopumaan hänestä (mutten millään 2€ kummiskaan). Ei Emilyssä mitään vikaa ole! Mutta se on jotenkin käynyt tylsäksi ja ehkä vähän ärsyttäväksi :/ Emilyä on mielestäni helppo kuvata, mutta se ei vain sovi kaikkialle. Enkä ole saanut Emilystä koskaan sellaista millaista olen hänestä halunnut. Eli myisin Emilyn sen takia etten ole tyytyväinen häneen ... Mutta ei siitä vielä sen enempää c: 
Eilen oli tosi kiva valo ja vihdoin nuketutti kunnolla! Päätin siis pukea nuket kivasti ja ottaa kameran mukaan ja kuvata. Ei ollut tarkoitus ottaa tuollaisia kuvia, mutta oon silti tyytyväinen noihin. Niissä tarkennus ei hiippaile jossain varpaissa ja valokin on melkein samanlainen lähes kaikissa :) Mitäs te tykkäsitte? Mistä tykkäätte eniten c: ? Omat suosikkini on ehkä ensimmäinen- ja kolmas kuva. Ensimmäisen sain muokattua kivasti 'barokki' tyyliin. Siinä on hyvä valo ja kivat sävyt. Kolmannessa kuvassa on mielestäni kiva kuvakulma ja noi hiukset on kivat kun ne on tavallaan taustana.
Mitäs pidätte bolgin uudesta ulkoasusta?

(Miukkis! saat tulla hakemaan nukkesi, peruukkisi ja obitsusi milloin haluat)
----

 CustomCustomCustomCustom for IidaBefore, After

Sain tosiaan viimeisen kustomointi tilaukseni tehtyä :) Nukella on oikeasti enemmän pisamia, kun näissä kuvissa, samoin poskipunaa. Olen tosi tyytyväinen tähän. Huulet onnistuivat tosi hyvin, niinkuin kulmakarvatkin. Uskalsin ensimmäistä kertaa käyttää akryylimaaleja kulmakarvoihinkin. Koitin myös huulia tehdessä kostuttaa liitupurua, josta sain tavallaan punaista maalia. Vaihdoin nuken stock ripset uusiin. Tästä eteenpäin vaihdan/tuuhennan kaikkien kustomointejeni ripset uusiksi. Kustomointejen hinta nousee 17€
Kustom kauppa on kiinni tamikuun. 7 päivään asti. Eli en vastaa kustomointitilauksiin.

anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet!

Hyvää joulua kaikille! -

17 kommenttia:

 1. Rakastan sun nukkeja, ne kaikki on nii hirmu suloisia :3 ♥ Sun kustomitki on niin täydellisiä ~

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita kuvia & upea custom ! o w o

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ♥ Ja tuo custom..ah♥ Jos joskus aion lähettää jonkun customiin niin ajattelen ensin sinua :3! Hyvää joulun odotusta sinulle Sylvia ^w^ ♥

  VastaaPoista
 4. Niin hienoja kuvia *o* oot niin hyvä kuvaamaan!
  Ja tuo kustomi, ehkä paras mitä olet tähän mennessä tehnyt minusta ♥ tosi nätti.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, tuo kustomi on kyllä AIVAN IHANA!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja ihana toi kustomi ouo.
  Mut miten noissa kuvissa se kattoo tollei vinosti ylös? OnO

  VastaaPoista
 7. oisin jopa kiinnostunut ostamaan emilyn ;) jos saan jostain rahaa

  VastaaPoista
 8. Awww~ ♥ Ihan super sulosia kuvia :3 Omat lempparini noista ekoista kuvista oli toinen ja kolmas > u < Bonnie on niin sulonen tossa toisessa kuvassa, toi sen asu ja tuo nalle pipo on ihan sairaan kawaiit ♥ Kiva että oot alkanu miettimään jatkoa siihen kt'seen c: Ihana tuo uus headeri :3 Toi kustom on ihan sairaan I ~ H ~ A ~ N ~ A ! ♥ Toi on ehkäpä oma lempparini kaikista sun tekemistä kustomeista ; 3 ; Toi kustom saa noi silmät näyttämään tosi söpöiltä ja isoilta Q 3 Q Myös noi pisamat ja alaripset on ihan sairaan ihanat * Q * Oma lempparini noista kustom kuvista oli toi toka n w n Sä kehityt kokoajan paremmaks tossa kustomoimisessa. Hyvää joulua~ ^ ^

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Oot kehittyny tosi paljon kustomoinnissa. Ihanat kulmakarvat. ♥

  VastaaPoista
 10. Ihana custom ja upeita kuvia! Emilystä olisi hieman kiinnostusta jos aiot hänet myydä :)
  Hyvää joulua <3

  VastaaPoista
 11. ihana kustomi! tykkään tyylistäs tosi paljon, erityisesti nuo kulmakarvat on ihanan uniikit <3 nättejä kuvia muutenkin :)

  VastaaPoista
 12. Sun kustomit on aivan mahtavia :3 ja nuket ja kuvaustaidot, ah! ♥
  + Hyvää joulua sinnekkin~

  VastaaPoista
 13. Oi ihania kuvia! ^^ Varsinkin eka ;) Toi on varmaa sun hienoin kustomi! :0 Eih, Emilyyyyyyy ;_________; No olen minäkin myynyt nukkeni kerran samasta syystä :)

  VastaaPoista
 14. Ertsu jertsu: Miten kehtaat! Jos joku koettaa myydä niin täydellistä nukkea kun Emily, et saa tarjoutua ostamaan, vaan alat huutaa; "EeeeiiiiiiiiiiI!", "Törkeää!", "Ei sitä saa myydä!" tai "Järkikäteen!"

  Ja sit kommenttiin. Eli tota... Oot edistynyt kustomoinnissa ihan hirveesti, mielestäni tämä on kai hienoin työsi (Tasoissa Emilyn kanssa) tähän mennessä. Tilaustöistäsi hienoin siis! Ja jatka kuvatarinaa pian, JOOOHAN? *Räpsyti, räpsyti, koiranpentuilme* Mä uskalsin, jaksoin ja kehtasin kommentoida tänne nyt sentakia kun mun masennus alkaa jo haihtua (Eli vetäytyminen, surkeus ja välinpitämättömyys). Mutta siis noi sun pari muuta kustomia on vähän suttusia, mutta tää onnistu hyvin, noi pisamat, kulmakarvat, ja alaripset <3 Mua ei saa tappaa näillä sun kuvillas, oon liian nuori kuolemaan! Ja joulun jälkeen meiän pitää taas käyä kuvaa yhes ja parantaa tätä ystävyys-suhdetta joka on mun syys masennuksen rinnalla vähän päässy heikkenemään :D Pitää alkaa kommentoida tännekkin taas useammin... Ootko vapaa 28.12, mulla on sillon ratsastuskisat ja ajattelin jos oot niin kiltti että kuvaisit Joohan!? *Koiranpentuilme* Ja HYVÄÄ JOULUA SINULLE JA NUKEILLES!

  VastaaPoista
 15. Tosi hieno, tykkään sun kustomointityylistä. Tykkään noista huulista, millä teit ne? :)

  VastaaPoista