4.10.2013


Disney - joujou 

Hei taas kaikki pikkuiset <3 
Olisi vähän ilmoitus asiaa :/ .. en voi hetkeen jatkaa kuvatarinoita, koska Lyrican kaulatappi katkesi ja hän tarvitsisi myös uuden peruukin. Olen melkeimpä rahaton ja moni nukkeni tarvitsisi vaikka mitä. Yritän nyt alkaa myymään nuken vaatteita ja kaikkea muutakin, jos saisin sillätavalla lisää ja nopeasti rahaa. 
Huomenna miittiin. Jee~ Mukaan otan Disneyn ja ehkä jotain pientä myymistä :3 Ja sitten sunnuntain meneekin sukulaisten kanssa ja kuvatessa. Maanantaina matikan koe, joka toivottavasti menee hyvin. Pitäkääpäs peukkuja c; Torstaina sitten vuorostaan fysiikan koe. En ehdi (ehkä?) postaamaan mitään ensi viikolla ... pitää lukea sitä fysiikkaa.
No yritän panostaa enemmän seuraavaan postaukseen, ettei siitä tule yhtä turhaa kuin tämä :---D
Hyvää viikonloppua!

 

11 kommenttia:

 1. Haluatko kertoa, miksi sinun "turha" postauksesi on varsinkin kuvan osalta puhdasta täydellisyyttä *o* Ihana upea kawaii kuva ; 3 ;

  VastaaPoista
 2. Woow~ Tosi ihana kuva Disneystä ; 3 ; Kuvakulma, asento, muokkaukset, nukke, kaikki täydellistä Q ^ Q Tuo Disneyn logo on ihan super ihana <3 Se on ehkä vähän pelottavan oloinen kun miettii että Disney näyttää tollaselta pieneltä viattomalta söpöliiniltä :D Kiva nähä Disneyä huomenna :3 Ja jos tuot huomenna sinne miittiin jotain myytävää ni voisin vaikka jotain ostaakkin c; Uhg, pitäis varmaan lukee niihin matikan ja fyken kokeisiin... Toivottavasti saat kaikille neitosille pian kaiken tarvittavan ja pääset jatkamaan kuvatarinaasi ^ - ^ Huomiseen~!

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi logo juttu ei ole se sen 'oikee' sopi kuvaan paremmin kun sellainen pastilli prinsessa teksti :D

   Poista
 3. Suloinen kuvanen ; w ;
  Pidä hauskaa miitissä :)
  Höh. tähän aikaan todella monilla (niin kuin minullakin) on kokeita niin bloggerissa on hiljaista ;-;

  VastaaPoista
 4. Voi nyyh miksi en ikinä pääse samaan miittiin kuin sä ;__; (kyllä sain kutsun jos se sunkin oli nyt sitte VIP) Peukkuja pidellään > w < Haluutko pitää mullekki ku on uskonnon ja historian kokeet tulossa ? :/

  VastaaPoista
 5. Voih, tosi sulonen kuva Disneystä! Toivottavasti saat Lyricalle sen kaulatapin ja peruukin pian! ^-^ Oikeesti tee tännekin se blogikauppa ♥ Teet niin ihania vaatteita! Ja jos tekisit jotain daleille sopivia vaatteita...? :* Hehhee, ja pidän peukkuja!

  worldofmypullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Disney ♥ Söpis kuva :3
  Toivottavasti saat pian sen kaulatapin ja peruukin c:

  VastaaPoista