18.9.2013

päläpälä


daydreaming ~ (collage

oho. toi kuva unohtu viime postauksesta ^^'

Heissuli kaikki pullavat olennot!
 Mitäs teille kuuluu? Minulle kuuluu ihan hyvää c: Ens viikolla lähden ehkä Tampereelle. Oletteko te menossa minnekkään o u o ?

Aion varmaankin aloittaa kuvatarinat uudestaan ja koittaa vähän erillaista tapaa kuvata niitä c: Kun tuntui ettei oikein teitä ne vanhat innostanut o n o ... Luulen että näistä tulee paljonkin parempia, kun olen huomattavasti kehittyneempi kuvaamisessa jne~ Olen jo vähän keksinyt miten tarina voisi alkaa :) 
Aloitan vasta sitten, kun olen saanut muutaman obitsun ja lisäkäsiä. Sillä noilla perus käsillä on vähän rasittavaa kuvata kuvatarinaa :/ 

Niille tiedoksi, jotka ovat jo antanut tai lähettänyt minulle kustomointiin nukkensa! En ole aloittanutkaan kustomointia velä, sillä minulla on niin huonossa kunnossa siveltimet ja pitäisi ostaa parempi mattalakka ja paremmat kuivapastillit :c mutta eiköhän noilla pärjää silti ihan hyvin. Käy ne siveltimet ostamassa ennen kun aloitan. Eli ensi viikolla sitten aloittelemaan ;) Anteeksi viivästys!11 kommenttia:

 1. Oot tosi taitava kuvaamaan ja nukkeilemaan, sulla on lahjoja owo
  Ja kuvatarina kuulostaa aina mukavalta idealta ^^

  • http://littledollsland.blogspot.fi/ •

  VastaaPoista
 2. Yh, en oo pullava o n o Ihania kuvasia~♥ Oikeesti Lyrika on ihan super nätti ja ihana afhdikdi ; 3 ; Tykkään pikkasen enenmän tosta viimesestä kuvasta/kollaasista koska Lyrican asento on siinä tosi ihana ja neidin vaatteet on myös tosi ihanat > u < Oon muuten unohtanu kehua tota Lyrican logoa joten täältä pesee >3 Okei mistä alottaisin~? Tykkään siitä ihan super paljon, toi juttuhommeli on tosi hieno. I like it~♥ Ja nuo värit ja kaikki sopii Lyricalle tosihyn ja se on vaan tosi ihana > w < Good job bro ^^ d Ja toivottavasti alotat ne kuvatarinat uusiks koska mä ainakin tykkäsin niistä n w n Eikai muuuuta... Paitsi että en oo lähössä minnekkään koska oon tällänen :D

  VastaaPoista
 3. Aijotko sä tappaa mut?!?! Noi kuvat oli niin ihania :D Tosi kiva jos alotat kuvatarinat uudestaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat! ♥ Ja ootan innolla kuvatarinoita owo

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. *palvoo Lyricaa*

  Oikeesti, ei noin nättejä nukkeja saisi päästää julkisille paikoille (esim blogeihin) :DD

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, Lyrica on supersöpö kuten muutkin nukkesi :3 Kuvatarina kuulostaa mahtavalta, en malta oottaa :D
  Mistä muuten tuo Lyrican peruukki on, ja jos se on lutsista niin minkä mallinen? En haluu ostaa omalle eokselleki vahingossakaan samaa peruukkia.

  my--stereoheart.blogspot.fi

  VastaaPoista