20.5.2013

custom for Miukkis


Custom for MiukkisCustom for Miukkis 

Toivottavasti ei haittaa, kun postaan kesken tauon ^^' Sain ensimmäisen kustomointi tilaukseni valmiiksi. Neidin omistaa Miukkis. Nuken malli on Tiphona.  Kustomointikauppani on kiinni tauon ajan. Tauko jatkuu ihan normaalisti. Kustomointikauppani kaikki vapaa paikat on, jo mennyt (jos ei tule peruutuksia), eli se tarkoittaa sitä, että tästä eteenpäin kustomointi on maksullista.

Tein tänään uuden blogin. Sillä ei ole oikein mitään teemaa/ideaa. Päivittelen sitä useammin kuin tätä nukkeblogiani. Blogiin pääset tästä. Olisi kiva jos edes 10 siirtyisi sinnekkin lukijaksi.

11 kommenttia:

 1. Ihana kustomi :3 Liityin ton sun uuden blogis lukijaks n w n

  minusuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana kustomi!!! Jos en ite saa tehtyy nukelleni sopivaa kustomia nii pyydän sua kyllä auttamaan. Noi huulet on kyllä tooooosi ihanat '3'
  Ja jos viitsisit vastata näihin pariin kysymyksiin niin olisin kiitollinen...
  1) Miten puhdistat nuken naaman (tai millä)?
  2)Mitä kyniä käytät kustomiin
  3) Miten ja millä puhdistat nuken huulet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen otettu, kiitos! Jos olet puhdistamassa nukkesi stock meikkejä suosittelen hiomista c: Jos nukellasi on uudet meikit ne voi liuottaa pois isopropyylialkoholin avulla, jota saa apteekista. 100ml on n. 6,20€ Tähän olen käyttänyt vesivärikyniä. Vesivärikynät ovat hirmu kalliita. Omani olivat abaut 80€ Kustomoimiseen voi myös käyttää acrylimaaleja. En itse uskalla niillä viellä mennä töhrimään nassuja.. Niihin tarvitaan kuulemma paljon harjoittelua. Lisää kustomointi kaupassani. Huulet puhdistan isopropyylillä ja hiomalla (800-100). Huulivakoihin jää ylensä viellä väriä, vaikka kuinkahyvin olisikin puhdistanut. Huulivaon voi puhdistaa pienellä puukolla, mattoveitsellä tai muulla terävällä.

   Poista
 3. Osaat kustomoimisen jalon taidon, sisko rakas. Noi ripset ja kulmat on ihanan symmetriset ja tuuheet ja huulet on ihan täydelliset <3 Harmi, ettei oo ketään kustomoitavaa :c Muuten lähtisi täältä joku heti postiin 8)

  VastaaPoista
 4. Oi todella ihana kustomi<3<3<3
  Sä oot tosi taitava :)
  Ja liityin toisen blogisi lukiaksi :)

  VastaaPoista
 5. you asked me on my blog about pullip, so, she's my melody and sadly she's not mine. She belongs to my friend but i hope that i'll buy my own my melody in few days :3

  i like your girl lips :3

  VastaaPoista
 6. Kiitti vastauksestasi! Nyt tosiaan tiedän miten kustomoin oman kullanmuruni <3 ! ( Onneksi minulla oon jo valmiiksi vesivärikyniä! )

  VastaaPoista