10.4.2013

y♥ur smile make me happy~
DitaDita and little Pink bowBow

 
K i i t o k s i a ~ k a t s e l u s t a

13 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia! :3 Rusetit toimivat kivoina pieninä yksityiskohtina ja nuket ovat jälleen suloisina. :)
  Tuo tausta muuten näyttää ihanan pehmoiselta ja pörröiseltä...♥

  > dandelion-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia:3 Mullaki on tollane perhospinni^w^

  VastaaPoista
 3. Iiihania nukkeja ja kuvia ja mekkoja jaja >3< Tuitui ♥

  VastaaPoista
 4. Sulosia kuvia. ^3^

  dollsarefantasy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ainiin, haastoin siut :3


  mypullipscutelife.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Hyvää päivää.
  Viimeaikoina en ole jaksanut kommentoida oikein kenellekään, mutta kun sä sitä niin nätisti pyysit, niin ajattelin nyt tulle. Ja muutenkin olet kommentoinut monen kuukauden ajan blogiini sellaisia kilometrikommentteja, niin pieneksi vastapainoksi siitä kommentoin nyt ainakin tämän yhden kerran.
  Koska en ihan oikeesti ole tänne ikinä kommentoinut, niin kommentoin sitten kerralla koko blogia. :D Voisin aloittaa vaikka ulkoasusta, joka on mielestäni ihanan yksinkertainen. Dita on söpönä tuossa uudessa headerissa, rakastan ilmettä. Muutenkin ulkoasu on kivan selkeä ja silleensä.
  Pidän myös tyylistäsi postailla. Tykkään seurata blogeja, joissa panostetaan kuviin enemmän. Vaikka pidän kuvatarinoista myös, niin olen silti enemmän vain tällainen yksinkertainen kuvaaja, enkä tarinoihin osaa kommentoida oikeesti yhtään. Kuvissasi on aina todella hyvä laatu ja tarkennukset ovat sataprosenttisesti kohdallaan. Olet hirmu hyvä posettamaan nukkejasi, oon todella kateellinen. Tykkään siitä, että taustat ja sellainen ovat aina kohdallaan ja kaikki näyttää tarkkaan mietityltä.

  Sitten se asia, jota mä niin todella paljon jumaloin. Sun nukkejesi vaatteet. Voi taivas oikeesti. Jos nyt oikein olen ymmärtänyt, sä ompelet niitä itse. Olet ihan mielettömän taitava. Niissä on jokaisessa ihania pieniä yksityiskohtia, ja niistä näkee sen, että sä olet todella taitava. Olet todella hyvä kuvaaja myös, mutta ompelu on minun silmistäni katsoen kyllä suurin lahjasi!
  Olisi ihanaa jos voisit joskus ommella jotain mun nukeille? :> maksaisin kyllä runsaasti kun on niin hienoja nämä kaikki täällä!

  Sitten mä haluan vielä kommentoida erikseen jokaista nukkeasi, koska ne nyt vaan on niin ihania. :'D
  Dita on ehkä jopa suosikkini niistä. Siinä on mielestäni jotain vähän samaa kuin mun Lillianissa, joka saa mut pitämään siitä vielä enemmän. :D hahah~ Rakastan tuota sen peruukkia, sä et siis suutu jos hankin samanlaisen seuraavalle nukelleni? ... Lukaisin tuossa myös Ditan profiilin, ja rakastuin syvästi tuohon taustatarinaan. Mielestäni Ditan ja Lillianin pitäisi joskus tavata, heistä voisi tulla kavereita!
  Sitten siirryn Emilyyn, josta luonnollisesti pidän koska hän on Pullip Elisabeth. Oletko itse kustomoinut tytön? Jokatapauksessa hienoa jälkeä tuo on ja sopii Emilylle todella hyvin! Tykkään siitä miten Emily on erilainen kuin muut Elisabethih. Tai siis ei mikään Elisabeth ole massa koska koko nukke ei ole massa, mutta Emilyssä on jotain todella lumoavaa. Suurimmalle osalle Elisabetheista sininen peruukki ei ikinä sopisi, mutta ainakin tuossa profiilikuvassa se on täydellinen! :>
  Jos Dita ei ole suosikkini, se on Bonnie. Tykkään siitä, että hän on todella ilmeikäs ja tuo peruukki on taas jotain rakkautta. Sopii todella todella hyvin. Ja tykkään hirveesti kaikista hänen vaatteistaan! Bonnie on persoonallinen ja hieno nukke. En malta odottaa että pääsen joskus lukemaan hänen luonnettaan ja taustatarinaansa kun lisäät ne profiiliin.
  Ja viimeisenä Miema (?). Hän on kyllä taas jotain ihan mielettömän täydellistä. Oon aina tykännyt Ra Muwista ja Miema nyt sattumoisin on supersöpö. Punainen peruukki sopii hyvin, ja jotenkin Miema on mielenkiintoinen nuketin. Yleensähän punainen tukka ja vaaleanpunaiset vaatteet eivät sovi keskenään, mutta Miemalla tuokin mätsää todella hyvin. En tiedä millainen neiti hän todellisuudessa on, mutta omiin silmiini vaikuttaa sellaiselta vähän yksinään viihtyvämmältä persoonalta. Todennäköisesti olen väärässä, sori, mutta tälle tytölle sopisi minkälainen tahansa luonne!

  Anteeksi tällainen älytön ihkutuskommentti. Piti vaan jotain tehdä kun sä aina kommentoit mulle enkä mä ikinä sulle. :d Toivottavasti tästä nyt kävi ilmi, että mä oikeasti pidän nukeistasi ja blogistasi.
  Olen puhunut.

  ♥ Karo + nuket

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan liikuttunut, kiitos~ En minäkään aina kaikille kommentoi, mutta sinä olet aina ykkös-sialla (karmea totuus, tidididii!)
   Oli kiva lukaista tuo kolmenkilsan kommenttisi lukea. Kiitos kaikesta c: Voin sanoa sen etten oikeastaan omista Ditaa tai Bonnieta. Ne kummatkin ovat siskoni... Sad. Mutta olen valinnut kummallekkin peruukit silmät ja päättänyt osan tyylistä. Esim Ditan 'tarina' on täysin minun käsialaani. Samoin kaikki vaattetkin.
   Kiitos rakas Karo!

   Poista